Kwaliteitsvlees, bereide gerechten en salades, fijne charcuterie,
kom ze meteen proeven bij Keurslager Tavernier.

Contact

Koude schotels met vlees en vis

Zin in verse knapperige groentjes met pasta, vis, eieren, kaas, vlees of gevogelte erbij? Maar geen tijd om alles zelf in mekaar te boksen? Dan moet u beslist eens binnen springen bij  Keurslager Tavernier om de koude schotels en heerlijke delicatessen te Oostende uit te proberen. Ook hier is er voor elk wat wils.

Huisbereid en dagvers

Nico en Ann besparen zich geen moeite om u als fijnproever te vergasten op een culinaire verzameling aan marktverse producten. Alle koude schotels worden elke dag in huis bereid. Ook voor feesten kunt u koude schotels, kaastafels of breugeltafels bestellen. Alles kan aangepast worden aan het budget dat u voor ogen hebt. Als specialiteit is er het Italiaans of Spaans buffet. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Honger kent u niet meer

De porties van de gerechten en koude schotels te Oostende zijn ruim voldoende om ook de iets grotere smuller tevreden te stellen. Alle producten worden dagvers klaargemaakt dus als u uw schotel niet volledig op kan krijgen, dan kunt u gerust de volgende dag verder smullen.

Contact

U kunt met al uw vragen of opmerkingen steeds bij Keurslager Tavernier terecht. Ook voor nuttige tips bent u hier aan het juiste adres.

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site