Kwaliteitsvlees, bereide gerechten en salades, fijne charcuterie,
kom ze meteen proeven bij Keurslager Tavernier.

Contact

Charcuterie en kaas voor een lekkere broodmaaltijd

Keurslager Tavernier - Fijne vleeswarenEen Keurslager moet zijn klanten culinair verwennen en ook bij Tavernier te Oostende is dit niet anders. Het aanbod aan fijne vleeswaren en kazen is dan ook zeer uitgebreid zodat u dagelijks heel wat variatie tussen uw boterham krijgt.

Specialiteiten

Naast de klassieke charcuterie vindt u bij Keurslager Tavernier in Oostende ook een aantal uitzonderlijke lekkernijen:

  • Wildpatés met aangepaste confituren
  • Iberico ham
  • Mangalica
  • Pata Negra
  • Parma Ham

En nog veel meer.

De kazen die u hier in de slagerij te Oostende vindt, kunt u niet in de supermarkt kopen. Alles wordt namelijk ambachtelijk gemaakt bij kaasboeren in binnen- en buitenland. Een echte aanrader dus.

Bedrijfsfeesten

De dagverse vlees- en kaasschotels worden niet enkel voor familiefeesten maar ook voor bedrijfsevenementen gemaakt op aanvraag. Wenst u iets speciaals te serveren? Vraag dan zeker naar de suggesties en blader alvast door de folders.

Kies voor de lekkerste charcuterie uit Oostende en omstreken en stap meteen binnen bij Keurslager Tavernier. Indien u tips of advies wenst kunt u gerust bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook altijd tijdens de gebruikelijke openingsuren. Op donderdag en zondagmiddag is de winkel niet open dus hou hier alvast rekening mee.