Trots op ons goed rapport

Voor uw keurslager zijn pure kwaliteit, versheid en hygiëne een topprioriteit. En dit elke dag opnieuw. Dat merkt u aan alles. Wij voldoen altijd aan de strengste kwaliteitseisen. Verplicht want op elk moment van de dag kunnen we adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk controleren zij onze zaak op meer dan 200 punten, zoals aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en uiteraard kwaliteit. De adviseurs gaan ook na of de producten op de vereiste temperatuur bewaard worden, want dit is essentieel voor de kwaliteit van ons aanbod. Willen we ons Keurslagerlogo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van de controleurs een “must”. Alleen wie aan alle normen voldoet, mag het befaamde logo dragen. Dit logo is de kroon op het werk en voor u de garantie van de allerbeste kwaliteit.

Hygiëne is topprioriteit

Ook de hygiëne is een absolute topprioriteit. Overal moet hygiëne strikt gerespecteerd worden, van de winkel tot de werkplaats, tot de koelruimtes en de diepvriezers. Daarom werken we strikt volgens de regels uit het HACCP-handboek. Dit is een hygiëneprogramma dat de kwaliteit van de vleesproducten doorheen het hele productie- en verwerkingsproces bewaakt. Een van de belangrijkste punten in het HACCP-programma is de regelmatige controle van de temperatuur van de vleesproducten. Vlees dat tegen een foute temperatuur geleverd wordt, stuurt uw Keurslager meteen terug naar de afzender, zelfs al is het voor het overige kwalitatief in orde. Keuren wij het vlees goed, dan gaat het meteen in onze koel- en diepvriescellen. Ook daar houden we de temperatuur voortdurend nauwlettend in de gaten. Zo bieden we u vleesproducten aan in de allerbeste omstandigheden.

Hebt u nog vragen over het keurslagerlogo ? Neem dan gerust contact op. Wij geven u graag nog meer uitleg.


Back to Top