Laat u verrassen door onze koude schotels

Zin in verse knapperige groentjes met pasta, vis, eieren, kaas, vlees of gevogelte erbij ? Maar geen tijd om alles zelf in mekaar te boksen ? Dan moet u beslist eens binnen springen bij  Keurslager Tavernier om de koude schotels en heerlijke delicatessen uit te proberen. Ook hier is er voor elk wat wils.

Dagelijks in huis bereid

Nico en Ann besparen zich geen moeite om u als fijnproever te vergasten op een culinaire verzameling aan marktverse producten. Alle koude schotels worden elke dag in huis bereid. Super lekker ! Als u graag koude schotels of een breugeltafel of kaastafel wil bestellen voor uw feest, dan laten we onze creativiteit graag afhangen van uw wensen. Het doet ons plezier u als klant te verwennen en telkens opnieuw een verrassende koude schotel op tafel te toveren.

Onze specialiteit ?  Italiaans of Spaans buffet. Beslist proeven !

Ontdek ook de andere producten van uw keurslager, allemaal supervers en van hoogwaardige kwaliteit, zoals ondermeer vers vlees, bereide gerechten en fijne vleeswaren.  Of laat u verrassen door onze suggesties.

Lees zeker onze folders. Ze staan boordevol nuttige tips. Nog vragen ? Of graag advies op maat van uw feest ? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u met plezier verder!

Back to Top